Υλικά
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και όταν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, να λιώσει κι αυτή. Ανακατεύουμε συνεχώς.
Ρίχνουμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών να χτυπηθούν σε μαρέγκα. Αφού γίνει σφιχτή η μαρέγκα, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε σιγά- σιγά τους κρόκους αυγού. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε σιγά- σιγά με το σύρμα.
Αφήνουμε την μους στο ψυγείο για μισή ώρα πριν το σερβίρισμα και είναι έτοιμη.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
300 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια βούτυρο Κερκύρας
7 αυγά ξεχωριστά ασπράδια – κρόκοι
25 γραμμάρια ρούμι
Βανίλια