Υλικά
- 400 γραμμάρια κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 15 % λιπαρά για φαγητά
- Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
- 300 γραμμάρια κέτσαπ
- 1 συσκευασία βίδες ή πέννες βρασμένες
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 5 λεπτά.
Σε μία λεκάνη ρίξτε τα έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, το μισό τριμμένο τυρί, το κοτόπουλο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος καθώς και το αλατοπίπερο.
Τέλος, ρίξτε την κέτσαπ και ανακατέψτε τα καλά. Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή χωρίστε τα σε 4 πυρίμαχα σκεύη.
Προσθέστε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 10 λεπτά.