Υλικά
Υλικά για 4-6 άτομα
1 ρόκα
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
Μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε σαλατιέρα την ρόκα, την αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα, τις φέτες πορτοκαλιού. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε τη σαλάτα με την τριμμένη φέτα.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά