Υλικά
- 500 γραμμάρια σάρκα πεπονιού
- 400 γραμμάρια γιαούρτι
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος για σαντιγί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.
Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.
Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα.
Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού – γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.
Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ με καπάκι από πάνω και το αφήνουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή τότε ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή.