Υλικά
Βράζουμε τα παντζάρια για 25 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν για να τα κόψουμε σε κύβους.
Κόβουμε σε λωρίδες το μαρούλι ή το άισμπεργκ και το βάζουμε σε σαλατιέρα. Από πάνω ρίχνουμε το παντζάρι, το καρύδι και την φέτα.
Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το μέλι, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύδι και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 παντζάρια
Μισή κούπα χοντροτριμμένη φέτα
1 μαρούλι ή άισμπεργκ
3 κουταλιές χοντροκομμένα καρύδια
2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr