Υλικά

  • 1 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού σόδα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
  • 1/4 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα
  • 1/2 κούπας μαργαρίνη
  • 1/2 κούπας μέλι
  • 1 μεγάλο αβγό
  • 1-2 βανίλιες

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε μαργαρίνη και μέλι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αβγό και τη βανίλια και αναμειγνύουμε καλά.
Κοσκινίζουμε αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, σόδα και αλάτι σε μπολ.

Τα προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα με το μέλι και τα ξανά ανακατεύουμε με το σύρμα μας. Προσθέτουμε τις ψηφίδες και τα καρύδια και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

Με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού βάζουμε κουταλιές ζύμης σε ταψί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τριγύρω οι άκρες.