Υλικά
- 500 γραμμάρια γλυκοπατάτες
- 6 μίνι καλαμπόκια κατεψυγμένα καλαμπόκια
- 15 γραμμάρια λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 25 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
- 25 γραμμάρια ντοματούλες κονσέρβας
- 1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 100 γραμμάρια κατεψυγμένα φασολάκια λεπτά πράσινα
- 15 γραμμάρια κάρυ σκόνη
Εκτέλεση
Βράζετε τις γλυκιές πατάτες με τη φλούδα και τα φασολάκια για μισή ώρα ώσπου να μαλακώσουν. Αφήστε να κρυώσουν, ξεφλουδίζετε και κόβετε σε φέτες χοντρές. Βράζετε και τα καλαμπόκια για 10 λεπτά, μετά τα στραγγίζετε.
Ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε. Ρίχνετε το κάρυ, την καρύδα μαζί με 150 ml νερό, τις ντοματούλες και τα κρεμμυδάκια. Μαγειρεύετε για 5-10 λεπτά.
Προσθέτετε τις πατάτες και τα καλαμπόκια ολόκληρα και αφήνετε να βράσουν για ένα λεπτά ακόμα. Σερβίρετε αφού πασπαλίσετε με παρμεζάνα από πάνω.