Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της γλυκού εστραγκόν
- αλάτι και πιπέρι
- 150 γραμμάρια φιλέτο μοσχαρίσιο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 50 γραμμάρια λιαστή ντομάτα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας και το ρυθμίζουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, βάζουμε το τηγάνι απάνω στο μάτι και απλώνουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το κρεμμύδι, τα φέρνουμε μια βόλτα και συνεχίζουμε με το εστραγκόν.
Σβήνουμε με το κρασί. Μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Μια ωραία ιδέα είναι να βάλουμε στην κρέμα και λίγο καρύδι τριμμένο, γιατί δίνει πολύ ωραίο άρωμα. Το φιλέτο είναι έτοιμο. Ταιριάζει ωραία με μανιτάρια, ρύζι και λαχανικά.