Υλικά
Υλικά
Για 6-8 άτομα
1 μπουκάλι λευκό αφρώδες κρασί
220 ml χυμό πορτοκάλι
150 ml λικέρ λιμοντσέλο
8 φύλλα φρέσκια μέντα
10 πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια κομμένα στη μέση
2 πράσινα μήλα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 ροδάκινο κομμένο σε λεπτές φέτες
Φέτες λάιμ
Φλούδες λεμονιού
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Γεμίζετε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα με τριμμένο πάγο μέχρι τη μέση.
Προσθέτετε τα φρούτα και τις φλούδες λεμονιού
Προσθέτουμε το χυμό και το λικέρ και ανακατεύουμε απαλά.
Αμέσως πριν το σερβίρουμε προσθέτουμε αργά αργά το κρασί και ύστερα τα φύλλα της μέντας.