Υλικά
Υλικά
100 γραμμάρια βατόμουρα
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
2 κρεμμύδια σε φέτες
50 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
1 κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα βατόμουρα μέσα στο κρασί μέχρι να συρρικνωθούν στο μισό. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν αλλά δεν τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τέλος τα βατόμουρα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.