Υλικά
Τα δημοφιλή μπισκότα με σοκολάτα, κακάο και κομμάτια σοκολάτας…
Υλικά
100 γραμμάρια κουβερτούρα σε σταγόνες
200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
1 βανίλια σκόνη
4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 αυγό
100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα σε σταγόνες
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 γραμμάρια βούτυρο
Υλικά για 24 cookies.
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 120 γραμμάρια βούτυρο και 200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά.
Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη βανίλια, το μπεικιν πάουντερ, το κακάο και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας.
Μοιράζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί με ένα κουτάλι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Αφήνουμε τα cookies να κρυώσουν και τα βγάζουμε από το ταψί.
Για περισσότερες συνταγές: sidagi.gr