Υλικά
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και όταν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, να λιώσει κι αυτή.
Ανακατεύουμε συνεχώς.
Ρίχνουμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών να χτυπηθούν σε μαρέγκα.
Αφού γίνει σφιχτή η μαρέγκα, χαμηλώνω την ταχύτητα και ρίχνουμε σιγά-σιγά τα κροκάδια.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε σιγά-σιγά με σύρμα.
Αφήνουμε την μους στο ψυγείο για μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
Υλικά
300 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια βούτυρο Κερκύρας
7 αυγά
25 γραμμάρια ρούμι
Βανίλια
Για περισσότερες συνταγές: sidagi.gr