Υλικά
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Bράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν και όταν είναι έτοιμα τα καθαρίζουμε.
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε κι αυτόν, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε τον ζωμό και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε την γέμιση να μαγειρευτεί για μισή ώρα με σκεπασμένη την κατσαρόλα.
Η γέμιση είναι έτοιμη όταν έχουν απορροφηθεί όλα τα υγρά.
Υλικά
Μισό κιλό κιμά
20 κάστανα
100 γραμμάρια κουκουνάρια
1 κούπα σταφίδες ξανθές
1 κούπα σταφίδες μαύρες
1 χούφτα καρύδια
1 κρεμμύδι
2 φλιτζάνια ζωμό κότας
Αλάτι
Πιπέρι
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr