Υλικά

Ο Εμμανουήλ Λιτίνας γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Οι παραδοσιακές συνταγές της Κρήτης, τα πολυάριθμα ντόπια προϊόντα και οι αναρίθμητοι συνδυασμοί στο παγκόσμιο στερέωμα της γεύσης ήταν σημαντικός καταλύτης στη σχέση του με τη μαγειρική.

Σπούδασε στη ΤΕΣΤΕ Ηρακλείου , στο ΕΦ.ΜΕΤ Μάγειρων και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε τομέα οικονομίας και διοίκησης με επιπλέον γνώσεις σε μοριακή κουζίνα

Έχει εργαστεί ως επί το πλείστον σε ξενοδοχειακές και εστιατοριακές μονάδες σε Κρήτη και Μύκονο και αγαπημένοι του συνδυασμοί είναι παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής από όλο τον κόσμο.

Ως επίλεκτο μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος προωθεί την Ελληνική κουζίνα με κάθε ευκαιρία και σας εύχεται… καλή όρεξη.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]