Υλικά
Ο Νίκος Κουρούπης Αγάλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε στη Νίκαια.
Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τον κ. Σταμάτη Κυπραίο, τον Κωνσταντίνο Καραθανάση και τον κύριο Ευάγγελο Τσόκη.
Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου.
Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Μύθο στο Καβούρι, το «12 Απόστολοι» στο Κολωνάκι και σε πολλά άλλα εστιατόρια. Σήμερα είναι ο chef του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.
Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η παραδοσιακή ελληνική, αλλά μαγεύεται και από την πολυνησιακή.
Διακρίσεις: Είναι πιστοποιημένος Executive Chef του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, βάση των εξετάσεων της ACTA
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]