Υλικά
Ο Παντερλής Ασλάνης γεννήθηκε στην Πρετώρια της Ν. Αφρικής το 1975. Σε ηλικία 13 ετών ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο νησί της Σάμου όπου και διαμένει μέχρι στιγμής.
Φοίτησε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου το 1993- 95.
Οι καθηγητές του, κύριοι Michele και Αργυρουδάκης ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να αγαπήσει τόσο πολύ τη μαγειρική. Σημαντικό ρόλο στην καριέρα του έπαιξε και ο σεφ Αναστάσιος Τσουτσούλης ο οποίος τον δίδαξε τα μυστικά της κουζίνας.
Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το Astir Palace και το Athens Hilton όπου και έκανε την πρακτική του, στη Σάμο με τα ξενοδοχεία Arion, Proteas bay, Zefiros κ.α.
Υπήρξε επί σειρά ετών εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Σάμου στα τμήματα ειδικός τεχνικός μαγειρικής τέχνης και ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας.
Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως μάγειρας βρεφονηπιακών σταθμών καθώς ως σεφ στη ξενοδοχειακή εταιρεία 5 senses catering A.Louizos S.A. με εξειδίκευση στον τομέα των εκδηλώσεων.
Αγαπημένη του κουζίνα η ιταλική.
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων