Υλικά

Ο Μαρουλής Παναγιώτης γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι σεφ που το δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Κεραμέα και Τσιράκη.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Κρήτη και στη Σπάρτη και είναι πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας βάση της πιστοποίησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το Hotel Elouda Mare-Relais Chateux, με το γιοτ Costa Cruising SA, το Hotel Astir of Paros, το Hotel Apollon Divani Palace.

Υπήρξε sous chef της ομάδας σίτισης του ολυμπιακού χωριού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Kiku και ήταν συνιδιοκτήτης εστιατορίου.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική μεσογειακή .

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]