Υλικά
Ο Θεόδοτος Μαρκεζίνης γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Τη ζαχαροπλαστική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε από πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Μ. Σουβλέρη, Α. Πρωτοψάλτη, Α. Ζησσόπουλο και M. Κατέρη.
Τη ζαχαροπλαστική τέχνη τη σπούδασε στο ΙΕΚ Le Monde.
Διακρίσεις: Δύο χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής, στις κατηγορίες «ζωντανή παραγωγή γλυκού» και «γλυπτό από σοκολάτα» σε συνεργασία με το chef Τσαμπίκο Σφυριάλα.
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]