Υλικά
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω τα κουτσοβολεύουν με την ψησταριά, έναν πραγματικά δύσκολο τρόπο προετοιμασίας φαγητού.
Είναι όμως η γεύση που δίνει στο κρέας και αυτή η αίσθηση της προσφοράς στην παρέα που μας κάνει να το επιχειρούμε ξανά και ξανά, αποκτώντας σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερη εμπειρία.
Όπως μας λέει όμως ο Τζέιμι Όλιβερ, αυτό δεν φτάνει, καθώς το μπάρμπεκιου έχει τα μικρά μυστικά του.
Κι από αυτά, το Νο 1 ίσως για γευστικό κρέας είναι το είδος του κάρβουνου που χρησιμοποιούμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποιο φυσικό προϊόν, χωρίς πολλή επεξεργασία, μας λέει.