Υλικά
- 1/3 φλ. τσαγιού ωμό παντζάρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 1 1/3 φλ. τσαγιού κατεψυγμένες φράουλες (αν είναι φρέσκες προσθέστε πάγο)
- 1/4 ώριμη κατεψυγμένη μπανάνα, κομμένη σε φέτες (προαιρετικά)
- 2/3 φλ. τσαγιού χυμό μήλου
- Φρέσκος δυόσμος ή τριμμένη καρύδα (για γαρνιτούρα, προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προσθέστε τα παντζάρια, τις φράουλες, την μπανάνα (προαιρετικά για γλυκύτητα) και το χυμό μήλου σε ένα μπλέντερ και αναμείξτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και λείο.
- Δοκιμάστε και προσαρμόστε τη γεύση ανάλογα με τις ανάγκες, προσθέτοντας περισσότερη μπανάνα για γλυκύτητα, χυμό μήλου για αραίωση ή φράουλες για πιο έντονη γεύση φρούτων.
- Μοιράστε σε δύο ποτήρια και απολαύστε.
- Προαιρετικά: Γαρνίρετε με φέτες μπανάνας, φρέσκο δυόσμο ή/και τριμμένη καρύδα.