Υλικά
- 5 μεγάλα αυγά
- 130 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ. σ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2,5 φύλλα σφολιάτας
- 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς και λαδώστε μια φόρμα για μάφιν.
- Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
- Κόψτε το φύλλο σφολιάτας και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με ζύμη.
- Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στις θήκες για μάφιν και προσθέσετε με ένα κουτάλι το μείγμα των αυγών.
- Ψήστε για 20- 22 λεπτά.