Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1/4 φλ. τσαγιού κακάο κοσκινισμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Σε ένα παγωμένο μπολ αρχίστε να χτυπάτε την κρέμα γάλακτος. Χτυπήστε τη μέχρι να αφρατέψει και να πήξει ελαφρώς.
- Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο σε σκόνη. Ανακατέψτε προσεκτικά μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές.
- Προσθέστε τo εκχύλισμα αμυγδάλου εάν επιθυμείτε και χτυπήστε ξανά.
- Τοποθετήστε τη μους σε μια πλαστική σακούλα και σερβίρετε σε ποτηράκια.
- Απολαύστε τη μους αμέσως ή βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.