Υλικά

  • 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • 1/3 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ. σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ.
  2. Ανακατέψτε τον κιμά, το κρεμμύδι, το γάλα, τη φρυγανιά και το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε. Μεταφέρετε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.
  3. Ανακατέψτε την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη και τη μουστάρδα σε ένα μικρό μπολ μέχρι να συνδυαστούν καλά, περιχύστε το ρολό και απλώστε το ομοιόμορφα στην κορυφή.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 1 ώρα.