Υλικά
- 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 1/3 φλ. τσαγιού κέτσαπ
- 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ. σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ.
- Ανακατέψτε τον κιμά, το κρεμμύδι, το γάλα, τη φρυγανιά και το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε. Μεταφέρετε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.
- Ανακατέψτε την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη και τη μουστάρδα σε ένα μικρό μπολ μέχρι να συνδυαστούν καλά, περιχύστε το ρολό και απλώστε το ομοιόμορφα στην κορυφή.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 1 ώρα.