Υλικά
- 2 κιλά αρνί
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ. σ. μουστάρδα Dijon
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τη ρίγανη σε ένα μικρό μπολ.
- Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσετε το αρνί και αλατοπιπερώστε το.
- Τοποθετήστε το αρνί σε ένα ταψί και αλείψτε το με τη μουστάρδα Dijon.
- Πασπαλίστε το αρνί με το μείγμα καρυκευμάτων που ετοιμάσατε στο βήμα 2.
- Μαγειρέψτε το αρνί για 25 λεπτά ή μέχρι το θερμόμετρο κρέατος (αν χρησιμοποιείτε) να δείξει 63 βαθμούς.
- Αφήστε το αρνί να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.