Υλικά

  • 120 γρ. μοτσαρέλα
  • 2 φλ. τσαγιού μαρούλι, ψιλοκομμένο
  • 1 μέτριο ροδάκινο, κομμένο σε φέτες
  • 1 μεγάλη ντομάτα (ή ντοματίνια), κομμένη σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα βασιλικού
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 1/4 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 1/8 κ. γλ. χοντροτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τη μοτσαρέλα σε μεγάλα κομμάτια.
  2. Σε 2 μεγάλα πιάτα τοποθετήστε το μαρούλι, τις φέτες ροδάκινου, τις φέτες ντομάτας, τη μοτσαρέλα και το βασιλικό.
  3. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
  4. Ανακατέψτε και απολαύστε.