Υλικά
- 120 γρ. μοτσαρέλα
- 2 φλ. τσαγιού μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 μέτριο ροδάκινο, κομμένο σε φέτες
- 1 μεγάλη ντομάτα (ή ντοματίνια), κομμένη σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα βασιλικού
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
- 1/4 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
- 1/8 κ. γλ. χοντροτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε τη μοτσαρέλα σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε 2 μεγάλα πιάτα τοποθετήστε το μαρούλι, τις φέτες ροδάκινου, τις φέτες ντομάτας, τη μοτσαρέλα και το βασιλικό.
- Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατέψτε και απολαύστε.