Υλικά
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο μπλε τυρί
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, μαλακωμένο
- 12 γρ. ψιλοκομμένες ώριμες ελιές
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 3/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
- Κράκερς για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το μπλε τυρί και το βούτυρο μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα.
- Προσθέστε τις ελιές και το σχοινόπρασο, ανακατέψτε ξανά και καλύψτε.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Σχηματίστε το μείγμα τυριού σε μπάλα και κυλήστε το μέσα σε ένα μπολ με καρύδια. Καλύψτε με μία μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Σερβίρετε με κρακεράκια.