Υλικά
- 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
- 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
- 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
- 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
- 1 βάζο σάλτσα πέστο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.
- Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.
- Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί.
- Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.