Υλικά
- 300 γρ. κοτόπουλο (μπουτάκια ή στήθος κομμένο σε λωρίδες)
- 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 2 κ. σ. χυμό λάιμ
- 2 κ. σ. μέλι
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
Εκτέλεση
- Συνδυάστε το αλεύρι και το πιπέρι καγιέν σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που σφραγίζει. Προσθέστε λίγο λίγο το κοτόπουλο κάθε φορά και ανακινήστε μέχρι να καλυφθεί από το μείγμα.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το χυμό λάιμ, το μέλι, την καστανή ζάχαρη και τη σάλτσα Worcestershire. Περιχύστε στο κοτόπουλο και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα, για 3 με 5 λεπτά ακόμα.