Υλικά
- 8 φέτες σκορδόψωμο
- 4 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
- 16 φέτες πεπερόνι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
- Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).
- Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.
- Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.