Υλικά

Εκτέλεση Πλένουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στον τρίφτη τρίβουμε και το λάχανο. Κόβουμε το μαρούλι, τον μαϊντανό, το σέλερι, τον άνηθο σε μια πιατέλα. Τη ρόκα την κόβουμε με τα χέρια μας και την βάζουμε και αυτήν στην πιατέλα μαζί με το τριμμένο καρότο και λάχανο. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το μέλι ή την ζάχαρη, το τσίλι που το έχουμε ψιλοκόψει χωρίς τους σπόρους, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια και την σκορπάμε πάνω στη σαλάτα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ ελαιόλαδου και σερβίρουμε. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr