Υλικά
- 110 γρ. γλυκόπικρη σοκολάτα
- Κόκκινο πιπέρι
- Κανέλα σε σκόνη
- Αλάτι σε νιφάδες
- 6 κλημεντίνες
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψί στρώστε μία λαδόκολλα.
- Βάλτε τη σοκολάτα σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή ισχύ σε βήματα των 20 δευτερολέπτων μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία, περίπου 1 λεπτό.
- Βουτήξτε το μισό από κάθε «μισοφέγγαρο» μανταρινιού στη σοκολάτα, τινάζοντας την περίσσεια και μεταφέρετε στο ταψί με τη λαδόκολλα.
- Πασπαλίστε με μια πρέζα αλάτι, πιπέρι καγιέν και κανέλα και μετά τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα, περίπου για 10 λεπτά.