Υλικά
- 450 γρ. τυρί κρέμα, μαλακό
- 450 γρ. τυρί τσένταρ φρεσκοτριμμένο
- 1 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. σάλτσα worcestershire
- 170 γρ. αποξηραμένα κράνμπερι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το τριμμένο τσένταρ, το σκόρδο και τη σάλτσα worchestire.
- Πλάστε με τα χέρια σας το μείγμα σε μπάλες μεγέθους ενός κουταλιού του γλυκού.
- Τοποθετήστε τις μπάλες τυριού σε ένα ταψί (στρωμένο με λαδόκολλα για να μην κολλήσουν) και βάλτε στο ψυγείο για 1- 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν.
- Λίγο πριν το σερβίρισμα, κυλήστε τις μπάλες στα κράνμπερι ή τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.