Υλικά

  • 450 γρ. τυρί κρέμα, μαλακό
  • 450 γρ. τυρί τσένταρ φρεσκοτριμμένο
  • 1 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. σάλτσα worcestershire
  • 170 γρ. αποξηραμένα κράνμπερι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το τριμμένο τσένταρ, το σκόρδο και τη σάλτσα worchestire.
  2. Πλάστε με τα χέρια σας το μείγμα σε μπάλες μεγέθους ενός κουταλιού του γλυκού.
  3. Τοποθετήστε τις μπάλες τυριού σε ένα ταψί (στρωμένο με λαδόκολλα για να μην κολλήσουν) και βάλτε στο ψυγείο για 1- 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν.
  4. Λίγο πριν το σερβίρισμα, κυλήστε τις μπάλες στα κράνμπερι ή τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.