Υλικά
- 400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. ιταλικό βότανο
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στεγνώστε καλά τα ρεβίθια. Όσο πιο στεγνά τα ψήσετε, τόσο πιο τραγανά θα είναι!
- Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τα μυρωδικά και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά.
- Απλώστε τα ρεβίθια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για 15- 20 λεπτά.
- Ανακατέψτε μία φορά και ψήστε για ακόμη 15- 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήστε να κρυώσουν για 5- 10 λεπτά και απολαύστε.