Υλικά
- 20 δίπλες
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 1 φλ. τσαγιού κόκκινα φρούτα
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα φρούτα του δάσους ή φράουλα
Εκτέλεση
- Σπάστε τις δίπλες που έχουν περισσέψει και στρώστε τα θρύμματά τους σε ένα μικρό ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και τη βανίλια και απλώστε πάνω από τη στρώση με τις δίπλες.
- Απλώστε τα κόκκινα φρούτα πάνω από το μείγμα της κρέμας και συνεχίστε με τη μαρμελάδα, την οποία έχετε ζεστάνει σε δύο κουταλιές της σούπας νερό ώστε να αραιώσει.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρετε.