Υλικά

  • 20 δίπλες
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 1 φλ. τσαγιού κόκκινα φρούτα
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα φρούτα του δάσους ή φράουλα

Εκτέλεση

  1. Σπάστε τις δίπλες που έχουν περισσέψει και στρώστε τα θρύμματά τους σε ένα μικρό ταψί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και τη βανίλια και απλώστε πάνω από τη στρώση με τις δίπλες.
  3. Απλώστε τα κόκκινα φρούτα πάνω από το μείγμα της κρέμας και συνεχίστε με τη μαρμελάδα, την οποία έχετε ζεστάνει σε δύο κουταλιές της σούπας νερό ώστε να αραιώσει.
  4. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρετε.