Υλικά
- 20 κουραμπιέδες
- 25 γρ. κουβερτούρα
- 4 κ. γ. κακάο
- 2 1/2 κ. σ. μαργαρίνη
Εκτέλεση
- Θρυμματίστε τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέστε το κακάο και λιώστε τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Ρίξτε στη λιωμένη μαργαρίνη την κουβερτούρα και ανακατέψτε να λιώσει.
- Περιχύστε το μείγμα στους θρυμματισμένους κουραμπιέδες και ανακατέψτε με τα χέρια ή ένα κουτάλι.
- Αφήστε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο και πλάστε σε μικρές μπαλίτσες. Πασπαλίστε με τρούφα, ινδοκάρυδο, κακάο, ή ό,τι άλλη επικάλυψη επιθυμείτε.