Υλικά

  • 5 αβγά
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
  • 375 γρ. κολοκυθάκια τριμμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 60 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170C.
  2. Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το αλεύρι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, το μπέικον, το τυρί και το λάδι και ανακατέψτε καλά.
  3. Στρώστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα, ρίξτε το μείγμα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.