Υλικά
- 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ.
- 1 φλιτζάνι καφέ ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 2 μικρές ντομάτες
- 1 πιπεριά
- μαϊντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κούπας λευκό κρασί ελαφρύ
- 1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. κάρυ
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Κατόπιν κόβουμε το κρεμμύδι στο multi και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να μαραθεί. Ταυτόχρονα προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Χοντροκόβουμε τη ντομάτα στο multi και την προσθέτουμε στο τηγάνι και προσθέτουμε την ζάχαρη και την πιπεριά. Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού. Στη συνέχεια βάζουμε το κρασί στο multi μαζί με την μουστάρδα και το κάρυ. Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μείγμα και το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι, έπειτα βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό χοντροκομμένο και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr