Υλικά
- 2 συσκευασίες νιόκι πατάτας (από 500 γρ. η καθεμία)
- 100 γρ. βούτυρο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
- Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώστε και τοποθετήστε και πάλι στην κατσαρόλα.
- Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε το σκόρδο και αλατοπιπερώστε. Σιγοβράστε μέχρι το βούτυρο να αρχίσει να ροδίζει.
- Προσθέστε τη ρίγανη στο μείγμα του βουτύρου και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα.
- Περιχύστε τα νιόκι με το μείγμα του βουτύρου και ανακατέψτε καλά.