Υλικά
- 450 γρ. κιμά λουκάνικου
- 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
- 6 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.
- Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.
- Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.
- Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.