Υλικά

  • 6 μπούτια κοτόπουλου
  • 3 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 80 γρ. μείγμα για γαλλική σούπα (2 φακελάκια των 40 γρ.)
  • 1 λίτρο χυμό βερίκοκου

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα πιάτο και βάλτε το κοτόπουλο μέσα μέχρι να επικαλυφθούν όλες οι πλευρές του.
  2. Ανακατέψτε το μείγμα για γαλλική σούπα με το χυμό βερίκοκου.
  3. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα πυρίμαχο σκεύος και περιχύστε με το μείγμα του χυμού.
  4. Σκεπάστε με το καπάκι και αφήστε να ψηθεί για περίπου 45-50 λεπτά.