Υλικά

  • 4 αβγά
  • 100 γρ. σπανάκι
  • 400 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. νιφάδες τσίλι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό ώστε να μαραθούν τα φύλλα.
  3. Σουρώστε και μοιράστε ομοιόμορφα σε ατομικά πήλινα σκεύη.
  4. Ανακατέψτε τις ντομάτες με τις νιφάδες τσίλι και αλατοπιπερώστε.
  5. Μοιράστε ομοιόμορφα στα πήλινα με το σπανάκι και κάντε μια μικρή τρύπα στο κέντρο του καθενός.
  6. Σπάστε μέσα το αβγό και ψήστε για 12-15 λεπτά ή περισσότερο ανάλογα με το πώς σας αρέσουν τα αβγά σας.