Υλικά
- 4 αβγά
- 100 γρ. σπανάκι
- 400 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. νιφάδες τσίλι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό ώστε να μαραθούν τα φύλλα.
- Σουρώστε και μοιράστε ομοιόμορφα σε ατομικά πήλινα σκεύη.
- Ανακατέψτε τις ντομάτες με τις νιφάδες τσίλι και αλατοπιπερώστε.
- Μοιράστε ομοιόμορφα στα πήλινα με το σπανάκι και κάντε μια μικρή τρύπα στο κέντρο του καθενός.
- Σπάστε μέσα το αβγό και ψήστε για 12-15 λεπτά ή περισσότερο ανάλογα με το πώς σας αρέσουν τα αβγά σας.