Υλικά
- 3/4 φλ. τσαγιού νουτέλα
- 2 αβγά
- 6 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3 φλ. τσαγιού νουτέλα για την επικάλυψη
- 1 κ. σ. λάδι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη νουτέλα με τα αβγά και το αλεύρι, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ, κόψτε την άκρη και σχηματίστε δαχτυλίδια στο μέγεθος που επιθυμείτε.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά. Πατήστε με το δάχτυλό σας κι αν επανέρχονται στη θέση τους είναι έτοιμα.
- Αφήστε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα γλασάρετε με την υπόλοιπη νουτέλα.