Υλικά
- 4 μήλα
- 3 κ. σ. κανέλα τριμμένη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 100 βαθμούς.
- Λαδώστε ελαφρώς δύο σχάρες και βάλτε πάνω σε ένα ταψί.
- Κόψτε τα 2 μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες, τοποθετήστε τες τη μία δίπλα στην άλλη στις σχάρες και πασπαλίστε με την κανέλα.
- Ψήστε για 90 λεπτά ή μέχρι να μήλα να στεγνώσουν. Σημειώστε ότι μόλις κρυώσουν θα γίνουν τραγανά.
- Τοποθετήστε με προσοχή σε ένα δίσκο για να κρυώσουν και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μήλα και κανέλα.