Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού φύλλα σπανάκι
- 1/2 μήλο κομμένο σε φέτες
- 60 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
- 60 γρ. καρύδια
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλύνετε καλά με άφθονο κρύο νερό το σπανάκι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
- Κόψτε το μήλο σε ροδέλες και τοποθετήστε πάνω από το σπανάκι.
- Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί και τα καρύδια και αλατοπιπερώστε κατά βούληση.
- Ανακατέψτε καλά, ραντίστε με ελαιόλαδο και απολαύστε.