Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φύλλα σπανάκι
  • 1/2 μήλο κομμένο σε φέτες
  • 60 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
  • 60 γρ. καρύδια
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε καλά με άφθονο κρύο νερό το σπανάκι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
  2. Κόψτε το μήλο σε ροδέλες και τοποθετήστε πάνω από το σπανάκι.
  3. Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί και τα καρύδια και αλατοπιπερώστε κατά βούληση.
  4. Ανακατέψτε καλά, ραντίστε με ελαιόλαδο και απολαύστε.