Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες ζουλιέν
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινόκρεμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και το πιπέρι καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3 έως 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε την ξινόκρεμα και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε με την παρμεζάνα.
  5. Ρίξτε τα ζεστά ζυμαρικά στη σάλτσα, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.