Υλικά
- 350 γρ. ζυμαρικά
- 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες ζουλιέν
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
- 1 φλ. τσαγιού ξινόκρεμα
- 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και το πιπέρι καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3 έως 5 λεπτά.
- Προσθέστε την ξινόκρεμα και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε με την παρμεζάνα.
- Ρίξτε τα ζεστά ζυμαρικά στη σάλτσα, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.