Υλικά
- 5 καυτερές πιπεριές, χωρίς τα κοτσάνια τους
- 2 συσκευασίες ντομάτες ψιλοκομμένες
- Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κόλιανδρο
- 1 πρέζα σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο, τοποθετήστε τις καυτερές πιπεριές σε ένα μικρό ταψάκι και ψήστε για περίπου 5- 8 λεπτά.
- Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα μπολ και καλύψτε με διάφανη μεμβράνη. Αφήστε στην άκρη για 20 λεπτά.
- Ξεφλουδίστε τις πιπεριές και ανακατέψτε τες με τις ντομάτες σε κύβους, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και τη σκόνη σκόρδου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Σερβίρετε με τορτίγιες και τάκος για μια μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι.