Υλικά

  • 60 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 3 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. γλ. κανέλα
  • 300 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 50 γρ. γκότζι μπέρι
  • 50 γρ. ηλιόσπορο
  • 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ
  • 50 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

  1. Προετοιμάστε ένα ταψί στρώνοντας μία λαδόκολλα και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ρίξτε της νιφάδες βρώμης, ανακατέψτε με τους ξηρούς καρπούς και πασπαλίστε με την κανέλα.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο με το μέλι και περιχύστε το μείγμα στις νιφάδες βρώμης.
  4. Ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα με το μέλι να πάει παντού.
  5. Απλώστε στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25- 30 λεπτά.
  6. Αφήστε να κρυώσει, προσθέστε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και αποθηκεύστε σε κλειστό βάζο
  7. Απολαύστε με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα εποχής.