Υλικά
- 60 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 3 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γλ. κανέλα
- 300 γρ. νιφάδες βρώμης
- 50 γρ. γκότζι μπέρι
- 50 γρ. ηλιόσπορο
- 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ
- 50 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις
Εκτέλεση
- Προετοιμάστε ένα ταψί στρώνοντας μία λαδόκολλα και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ρίξτε της νιφάδες βρώμης, ανακατέψτε με τους ξηρούς καρπούς και πασπαλίστε με την κανέλα.
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο με το μέλι και περιχύστε το μείγμα στις νιφάδες βρώμης.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα με το μέλι να πάει παντού.
- Απλώστε στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25- 30 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσει, προσθέστε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και αποθηκεύστε σε κλειστό βάζο
- Απολαύστε με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα εποχής.