Υλικά

  • 40 σοκολατένια μπισκότα
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 2- 3 κ. σ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μέχρι να γίνει μια βελούδινη σαντιγί.
  2. Σε μια πιατέλα τοποθετήστε ένα στρώμα σαντιγί και απλώστε ομοιόμορφα και καλύψτε με περίπου 10 μπισκότα (αναλόγως τη διάμετρο της πιατέλας).
  3. Επαναλάβετε την διαδικασία ακόμη δύο φορές.
  4. Καλύψτε με την υπόλοιπη σαντιγί, θρυμματίστε λίγα μπισκότα και γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκού.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2- 3 ώρες πριν το σερβίρισμα.