Υλικά
- 40 σοκολατένια μπισκότα
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 2- 3 κ. σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μέχρι να γίνει μια βελούδινη σαντιγί.
- Σε μια πιατέλα τοποθετήστε ένα στρώμα σαντιγί και απλώστε ομοιόμορφα και καλύψτε με περίπου 10 μπισκότα (αναλόγως τη διάμετρο της πιατέλας).
- Επαναλάβετε την διαδικασία ακόμη δύο φορές.
- Καλύψτε με την υπόλοιπη σαντιγί, θρυμματίστε λίγα μπισκότα και γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκού.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2- 3 ώρες πριν το σερβίρισμα.