Υλικά
- 4 μήλα
- 1 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Αφαιρέστε από τα μήλα το κοτσάνι και το εσωτερικό τους και τοποθετήστε πάνω σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τη βρώμη, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε.
- Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Γεμίστε τα μήλα με το μείγμα βρώμης και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.