Υλικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
  • 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
  • 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
  • 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • Κόλιανδρο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  3. Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.
  4. Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.
  5. Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.