Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
- 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
- 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
- 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- Κόλιανδρο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
- Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.
- Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.
- Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.